martes, 9 de febrero de 2010

ELS GRANS AVANTATGES DEL QUE ÉS PETIT. PETITS DESPATXOS I INTERNET (II)

3.- ADMINISTRA EL TEU PERFIL

Completa el teu perfil, el més detallat possible: per tal de guanyar confiança. Col•loca una foto: “casual”; això diferencia el “networker” del venedor.

Estableix un compte de negocis, per exemple al LinkeIdn. Instal•la les aplicacions, per integrar al teu perfil el “Feed” del teu Blog i altres comptes socials (Facebook, Twitter, LinkedIn). La informació personal del teu perfil ha de mantenir-se de forma privada.

4.- CONNECTA'T I COMPARTEIX

Afegeix a la fima del teu e-mail la URL del teu Facebook, LinkedIn, Twitter, i qualsevol altre publicitat que tinguis (targetes de negocis, etc.)

Comparteix articles útils i links a presentacions i recursos interessants. Penja’ls al teu mur. Pensa en què pot interessar als teus clients.

Troba experts en el teu camp i convida’ls a ser “bloggers especials” o fer xerrades. Si obres un compte a LinkedIn, ports buscar preguntes obertes, que hagin fet altres usuaris, i respondre-les. Pots convertir-te en expert; així assoliràs major presència i visibilitat.

Promociona els teus serveis als usuaris de la teva xarxa: en què estàs treballant? (LinkedIn) o què estàs fent? (Facebook).

Comparteix informació. Suggereix-les als amics, clients i col•legues.

5.- UTILITZA XARXES, GRUPS I PÀGINES DE FANS

A Facebook, per exemple, hi ha 47.000 grups actius, amb una gran varietat de temàtiques.

N’hi ha relacionades amb el món del Dret. Vuit del majors bufets d’advocats dels Estats Units esta a Facebook segon Law Marketing Blog.

Aquí existeixen, entre altres, Abogados de Barcelona y Abogados Penalistas de España.

6.- GRUP?

Comença amb un grup o una pàgina de fans pels serveis que el teu despatx ofereix. Un grup acostuma a ser la millor elecció. Afegeix informació bàsica al grup o a la plana de fan, com ara links d’interès.

“Posteja” els esdeveniments propers, incloent-hi conferencies i altres programes on tu o algú del teu despatx es presenti. Actualitza a xarxes o grups relacionats amb el perfil del teu despatx.

Utilitza la recerca per trobar grups i pàgines de fans relacionades amb la teva especialitat, lloc i interessos professionals.

A internet com en qualsevol altre inversió, s’assoleixen resultats a base d’esforç, temps, paciència i determinació. Cal tenir l’objectiu clar i prestar els nostres serveis amb la mes altra qualitat professional i cura cap els interessos i drets del nostres clients.

La manera d’oferir els nostres serveis està canviant. Més tard o més d’hora, algú ens buscarà a internet.

No hay comentarios:

REMBRANDT VAN RIJN

REMBRANDT VAN RIJN