martes, 28 de octubre de 2008

NOU GIR EN LA CARRERA D’ANDREA

De Wikipèdia, l’ enciclopèdia lliure

Wikipèdia ha estat testimoni de l’èxit de crítica i públic de la segona edició de “Noms, Dibuixos i Converses”, el nou llibre de la Princesa Andrea Vallverdú i Delgado.
La Princesa Andrea segueix la seva sorprenent carrera.

MODEL I ACTRIU

Com tots sabeu, Andrea-Grace Vallverdú i Delgado va néixer en una adinerada família de Sant Cugat, d’origen català i andalús. Des de molt jove desitjava convertir-se en model. Va ingressar a la millor acadèmia de models de Barcelona i es va guanyar un lloc en el món de la moda.

Andrea, aviat va començar a fer anuncis de publicitat i el seu rostre va anar essent conegut. Va tenir una breu, però fulgurant, carrera com actriu. Per exemple, va ser la protagonista de la sèrie de TV 3 “Nosaltres Solets”, fent el paper de diputada catalana socialista, enamorada de diputat cantàbric conservador.

PRINCESA I DISENYADORA

La vida privada d’ Andrea ha estat molt controvertida. Aviat, es casà amb el príncep Rainer d’Andorra i abandonà definitivament la passarel·la i el cine. Però no el món de la moda.
Tot i sent princesa, va iniciar el disseny d’una línia de roba per a nenes i nines, marca “La Princesa Feliç”. Seguia així les influències d’una de les seves branques familiars, dedicada a l’alta costura.

Fa quatre temporades, la Princesa Vallverdú va tenir un gran èxit a les botigues especialitzades, amb una nova línia rosa fúcsia. Els productes s’acabaven a les botigues de Londres i Nova York, i es van haver de fer versions d’estiu i d’hivern. L’èxit la va portar a obrir una cadena de botigues pròpies i franquícies, per tot Europa, Estats Units i Japó.

LA VESANT ARTÍSTICA I LITERARIA

Sembla que la seva vida de princesa i dissenyadora no omplia les ambicions de l’Andrea. Va intentar les Belles Arts, amb quadres de temàtica casolana (cases) i paisatgística (arbres). Les seves exposicions tenien gran èxit de públic, i això va ser la raó de que ho deixés: l’impedien omplir les seves funcions de princesa.

Però la inquieta Andrea no para. Des de fa anys, dissenya els àlbums, que el seu bessó Pol -famós reporter i detectiu- escriu amb les seves aventures. Recentment, la Princesa ha iniciat una nova etapa, com a escriptora. Va començar publicant “Tu Sabràs”, un llibre d’històries breus dialogades, que va tenir bastant ressó i es va traduir al castellà. L’any passat va publicar un recull de contes i vivències: “Noms, Dibuixos i Converses”. L’èxit del nou llibre va ser extraordinari, arribant a ser presentat a París i Lisboa. Precisament, aquest dies es publica la segona edició.

Desitgem molta sort a la Princesa Andrea Vallverdú i Delgado, en la seva nova etapa.

No hay comentarios:

REMBRANDT VAN RIJN

REMBRANDT VAN RIJN